Kladno, 28. 7. 2007 - smrt zlodějů kovu
Kladno, sobota 28. 7. 2007 - ráno se opálení zloději kovů vydali do Poldi, aby zde nakradli pár metráků či tun železa a prodali ho ve sběrně.
Výsledek je dost brutální. "Chlapci" si totiž nad sebou podřízli hlavní nosník celé haly a ta na ně "překvapivě" spadla. Nejméně 2 jsou mrtví - a fakt nemůžu tvrdit, že by mi to vadilo, spíš je mi líto té haly... Novinová zpráva.
Zřícená hala Dědictví po zlodějích kovů
Záchranné práce Do haly... Huť Koněv, dnes Noval
Uvnitř Spadne...? Škody jsou velké
Tak dlouho kradeš... ... ... až ti to spadne na hlavu
Večer v TV byl rozhovor se dvěma opálenými hledači kovů (neboli cikány, co si budeme povídat...): jeden říkal, že "objekt byl špatně zabezpečen a že si budou stěžovat" (objekt je jednak soukromý, jednak hlídaný bezpečnostní službou, která včera večer zavolala městskou policii - ta zde našla 22 zlodějů s autogeny!); druhý pak pravil, že "oběti (!!!) si chtěly vydělat pár korun a že nebyl úmysl tam něco krást" (to je prostě vrcholný nesmysl a lež, nelze snad ani komentovat). Kolem se rozléhal pláč příbuzných obětí - protože všichni jim ubližují a oni jsou hodní a nevinní...
Dva zemřeli, asi čtyři jsou těžce ranění. Kdo zaplatí záchranné práce dnes v Kladně - hasiče, policii, sanitky, termovizi, vrtulník, bioradar...? Co když někde hořelo nebo se stalo něco jiného a policisté i hasiči pracovali v Poldovce na záchraně těch lumpů a nebyli tam, kde jich bylo třeba? Proč se má z mých daní platit léčení zlodějů a invalidní důchody kriminálníků a parazitů, kteří si toto vše způsobili vlastní vinou...?
Měli je tam nechat a zavolat jejich kumpány, ať si je vyhrabou - vybavení na to bezpochyby mají a taky jich je víc než dost. Není mi těch mrtvých a raněných ani trochu líto - naopak, dobře jim tak. Jsem proto rasista??? Protože nechci, aby si někdo žil z mých daní, kradl, kam přijde, ohrožoval normální lidi, nepracoval a pak si ještě stěžoval, jaký je chudák?
Použitá technika: Nikon D70 s objektivem AF-S DX Nikkor 18 - 70 mm f/3.5 - 4.5G IF-ED
UV filtr Kenko MC 67 mm, přechodový filtr B+W Grau 25% F-PRO 67 mm
Materiál: CF SanDisk Ultra II 1GB (RAW / NEF)    Datum: 28. července 2007
Ukázka z diskuse o této fotosérii...

Zpět k sekci Fotografie 2007
©2007 Milan Sýkora